Adress

Halmstad klätterklubb

Slottsmöllan

302 31 HALMSTAD

Barn- och Ungdomsträning

 

Barn och ungdomsgrupper är organiserad träning med inriktning klättring för barn och ungdomar i åldrarna 10-19 år. 

Allmän info

Vi har två huvudgrupper, yngre 10-12 år som bedrivs på måndagskvällar mellan 17.30-18.45 och äldre 13-19 år som tränar på måndag och onsdagskvällar mellan 19.00-20.30.


Innan ni anmäler er så vill vi att ni har provat på klättring antingen under våra ordinarie öppettider eller någon av prova på dagarna som finns (se hemsidan för datum och tider).


Pris

Betalning sker på plats i kassan på klubben under träningstid och ska vara betalt innan 2a träningstillfället per termin.

Medlemskap: 250- (kalenderår)
Terminsavgift: 800:- (betalas varje termin)
Terminsavgift skor 200:- (har man inga egna skor så hyr man på klubben)

 

Anmälan

För att skicka in en intresseanmälan fyller man i formuläret via länken. I dagsläget så har vi en kötid i ca 2 år på våra barn och ungdomsgrupper. När det är er tur på kön så tar vi kontakt med er med en inbjudan för uppstart.

OBS. Har ni anmält er innan 16/12-2017 genom att ha skickat mail till oss så har ni fortfarande er plats i kön och behöver inte gå via länken.

Kontakt övriga frågor:

Bou@hkk.nu

Fysisk aktivitet på recept för barn
och unga

Vi har även ett samarbete med Riksidrottsförbundet där vi erbjuder Fysisk aktivitet på recept för barn och unga med olika psykiska och/eller fysiska funktionsvariationer på onsdagar 17:30-19.

 

För mer information och anmälan, maila fab@hkk.nu