top of page

BÖRJA KLÄTTRA HOS OSS?

Vad roligt att du har fått upp synen för klättring och är nyfiken på hur det går till. Här kommer du få lite allmän information om klättring och om oss:

VEM KAN KLÄTTRA HOS ER?

Under våra öppettider är hallen öppen för alla och det behövs inga särskilda kunskaper för att klättra hos oss vem som helst kan lära sig.​  Barn under 13 år behöver dock vara under en vuxens uppsikt. Samt barn under 7 år klättrar gratis.

 

HUR KOMMER JAG IGÅNG?

Det lättaste sättet att börja klättra är att komma in till oss under en öppettid så hjälper vår personal gärna er med hur man kommer igång med klättring.​ Vår personal kommer informera er om buldering. Det innebär att man klättrar på låga väggar med tjockmattor under. Det enda som behövs är ett par skor och möjligtvis lite klätterkrita.

KLÄTTRA MED REP?

I vår hall har vi både boulder- och repväggar. Vill ni klättra på våra repväggar så krävs det att någon med ett grönt kort som säkrar. Om du tycker att klättring med rep är spännande tveka då inte att anmäla dig för en av kurserna för grönt kort. Där du får lära dig allt som behövs för att komma igång med repklättring.

BRA ATT VETA:

Vi har skåp i omklädningsrummen, du behöver ta mett ett eget hänglås. Se till att tömma skåpen efter träning, det blir oerhört tråkigt om vi behöver ta fram bultsaxen...

Vi är en ideel förening vilket innebär att där finns många personer som har olika ansvarsområden, kan inte personalen svara på din fråga pekar de dig åt rätt håll.

bottom of page