Halmstad klätterklubb

Slottsmöllan

302 31 HALMSTAD

Om Halmstad Klätterklubb

Halmstad klätterklubb är en ideell idrottsförening som bildades 1989. Vår klätterklubb var Sveriges första ideella förening med certifierad klätterverksamhet och den drivs av klubbens medlemmar. Detta är något vi är stolta över och vill bevara.

Styrelsens motto är att driva klätterklubben för medlemmarnas intresse. Tack vare engagerade medlemmar flyttade klubben från hamnområdet till Slottsmöllan år 2005 där vi fick 400 m² klätterhall bestående av olika typer av klätterväggar, rep- och boulderväggar.

Sommaren 2017 fick vi tillgång till grannlokalen som vi bestämde oss för att hyra. Tack vare bidrag, sponsorer, våra medlemmar och Versys som byggde upp de nya klätterväggarna har vi nu totalt ca 900 m² i vår lokal som nu består av topp/leadväggar, speedväggar, boulder, systemvägg, moonboard samt ett litet gym.

I lokalen finns även omklädningsrum, duschar, toaletter, kök och fikaplats.

Halmstad klätterklubb är även en av av Sveriges största ideella klätterklubbar!

Varmt välkomna till vår kära klätterklubb.

Tryck på någon av knapparna nedan för att ladda ner eller läsa föreningens stadgar:

Halmstad Klätterklubbs styrelse består av följande medlemmar:

Ordförande: Hannes Bonhoff
Vice ordförande: Victor Pettersson

Kassör: Mattias Hofvander
Ledamot: Zanna Danielsson
Ledamot: Robin Lindell
Ledamot: Selma Sundell
Ledamot: Sonja Otell
Ledamot: Martin Bundesen
Ledamot: Erik Burström
Ledamot: Emma Hagenblad
Suppleant: Morris Nilsson
Suppleant: Adam Andersson

Kontakt

Halmstad Klätterklubb är en ideell förening och sköts av ideella krafter. Därmed kan våra svarstider variera. Ha tålamod så svarar vi så snart vi kan.

Telefon: 035-18 86 00 (besvaras endast under öppettider)

E-post allmän information:                     info@hkk.nu

E-post gruppklättring:                            gruppklattring@hkk.nu

E-post utbildning (kurser):                     utbildning@hkk.nu

E-post barn- och ungdomsgträning:      bou@hkk.nu

Halmstad klätterklubb

Slottsmöllan

302 31 HALMSTAD

Använd formuläret nedan om du har frågor som inte gäller gruppklättring, utbildning eller barn- och ungdomsträning.